Over ons

Twee broers uit Amersfoort gingen in 2011 een uitdaging met elkaar aan. 750 gram per dag afvallen. Deze twee broers, Harre en Joost, hebben tot de verbeelding van veel mensen gesproken. Ineens gingen meer mensen met hen meedoen en vielen veel meer mensen 750 gram per dag af.

Joost en Harre haalden hun streefgewicht (wat 20 kilo verliezen was) binnen iets meer dan een maand. Hun ervaringen en de ervaringen van het 750 gram dieet bespreken we met alle liefde op deze website.

“Het moet niet moeilijk zijn om af te vallen en toch van het leven te genieten. Een dieet hoeft niet afzien te zijn, als je er maar controle over houdt en eerlijk bent naar jezelf.”

Harre

“We wilden een dieet waarbij we toch van het leven konden genieten. Af en toe een pilsje, een bitterbal, een vette hap. We zijn levensgenieters en dat blijven we. Maar we een stuk gezonder, als het kan.”

Joost

 

Lees op deze website reviews van hun dieet en andere diëten en ga mee op zoek naar een passend en gezonder dieet.

Deze website wordt beheert door Jolanda Doemeijer uit Amersfoort. Ik heb de twee broers op de voet gevolgd tijdens hun avontuur en kan dan ook veel vertellen over wat ze hebben meegemaakt. In de loop der jaren heb ik me verdiept in wel meer diëten en is mijn visie over gezond en ongezond eten en leven aardig verscherpt. Mijn ervaringen deel ik graag met jullie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>